icn2.png

Frekvencije:» FM Sarajevo,Travnik, N. Travnik i Vitez 103,3 MHz» FM Banja Luka 98,9 MHz» FM Mostar i okolica, Široki Brijeg 89,4 MHz» FM Jajce; 101,2 MHz» FM Fojnica, Visoko te dijelovi općina Kreševo i Kiseljak 97,8 MHz» FM Žepče, Maglaj i Zavidovići 105,7 MHz» Livno, Kupres i Tomislavgrad 94.6 MHz» Ljubuški i Čapljina 94.7 MHz i Stolac 89.4 MHz» Pretplatnici HT ERONETA, putem HOME TV» Pretplatnici BH TELECOMA putem MOJA TVProgram uživo:Slušajte

ficn ficn ficn ficn ficn

logo

68887-gettyimages-kirisa99-judas.1200w.tn.jpg

 

I ne samo Juda...

Dat ću ti moć da na zemlji radiš sve što poželiš, bez ikakve odgovornosti, bez posljedica koje bi zbog toga trpio. Moći ćeš dati oduška svojim najskrivenijim strastima, svoje najtamnije sklonosti ćeš moći iskazivati bez straha, a da te nitko neće smjeti zbog toga prozvati niti ti reći da činiš nešto loše.Izgradit ću ti prijestolje nedodirljivosti. Bit ćeš proglašen, u tvojoj novoj i lukavošću mojom izgrađenoj slobodi u onom što želiš, u slavljenju najnižih poriva, nosiocem novih odnosa, novog svjetla i novoga doba. Činit ćeš koje god opačine ti padnu na um, a zbog toga ćete proglašavati slobodoumnim, nosiocem vrlih ideja, vizionarom i čovjekom oslobođenim od okova i zakona Božjih koji, do tebe, sputavahu čovjeka.

Dat ću ti moć da ubijaš začetu i nerođenu djecu kad ti ne odgovara imati ih, odgajati i gubiti vrijeme na njih u ime tvojih prava u kojima nisu važna prava ubijenih niti bilo koga izvan tebe. Moći ćeš komadati njihova mala tijela i pri tome napadati i prozivati one koji se istoga gnušaju kao nazadnjake.. Dat ću ti da vodiš koristoljubljive ratove, dat ću ti smicati narode i puniti džepove njihovim bogatstvima,osvajati zemlje i stjecati premoć pred suparnicima, a sve prikazivati brigom za dobrobit i sigurnost drugih.Uvjeravat ćeš ih da činiš dobro, vikat ćeš za govornicama. Riječ ću ti ojačati, zavest ćeš mnoge, a one koji ti se suprotstavljaju lukavo ćeš ometati i nitko ti od njih neće moći ništa.

 

Kolumna: Božja riječ kao inspiracija 

desa 

Piše: Desa Jelavićdopredsjednica Udruge "Majka Krispina" u Međugorju

 

Dat ću ti pravo da muškarac liježe s muškarcem, a žena sa ženom i to ćeš bludničenje moći nazivati prirodnim i normalnim. Dat ću ti jakost i bezobzirnost da normalne odnose prikazuješ kao konzervativne ostatke zatucane prošlosti. Dat ću ti takvu moć uvjeravanja da će te djeca slijediti i vjerovati tvojim lažima. Dat ću ti rijeke indoktriniranih sljedbenika. Moći ćeš majku i oca zamijeniti za majku i majku ili oca i oca ili ih zamijeniti brojevima, roditelj 1 i roditelj 2, da bi ih poslije mogao lakše odbaciti, eutanazirati ih kad ostare i obole i počnu te ometati u tvojoj lagodnosti. Dat ću ti sredstva da za njih možeš graditi velebne kuće i u njima ću postaviti anđele smrti da ih odvode prije vremena koje Bog za njih odredi, a sve da bi tebi bilo udobnije i lakše. Ako ti netko u tome bude proturječio, imati ćeš pravo prozvati ga i nazvati ugnjetavačem tvojih i njihovih prava kao i moć zabraniti im da podižu bilo kakav glas suprotstavljanja tom plemenitom cilju milosrdne smrti. Dat ću ti da možeš mijenjati što Bog uspostavi: ako si muško, postati žena, a ako si žena, postati muško. A moći ćeš biti ni jedno ni drugo, ako ti se prohtje. Novo biće, moje biće, ONO..

Žene će rezati grudi i ugrađivati muška spolovila, a ostavljati u tijelu maternicu tako da ću ti kao novom muškarcu dati da možeš i rađati. Tko te god s prijekorom pogleda dat ću da ga možeš tužiti po zakonima koje ćeš sam uspostaviti, goniti ga po sudovima, dobivati parnice i tražiti odštete jer vrijeđa tvoje novo hibridno biće. Muškarci će ugrađivati odrezane ženske grudi, rezat će svoja spolovila i davati ih ženama, gutat će hormone dok im se glasovi ne stanje i njima će pjevati uspavanke djeci koju su im rodili hibridi ako se prije ne odlučiš ubiti ih.

Dat ću ti, tako, da kao nova i osviještena žena možeš prezrivo gledati žene staroga doba, a one ti neće moći zucnuti ni riječi o svojoj prednosti u prirodnom poretku stvari. Dat ću ti da te društvo i sistem brani, a njih progoni.

Dat ću ti dar naslađivanja nad krahom sveg onoga što Bog uspostavi i odredi kao svoje zakone i osjećaj pobjede nad svim onima što zemljom hodaju i te zakone podržavaju. Dat ću ti nazubljene bičeve, otvorene tamnice, opasne bolesti, lijekove koji ubijaju, moć medija, uvjeravanja i neumornog propagiranja... Dat ću ti moć da obratiš mnoge ili da ih ubiješ ako ih obratiti ne možeš. I nitko ti neće moći ništa...

Dat ću ti što te volja, samo kaži, dat ću ti što god želiš samo mi Ga prokaži.

 

Izvor: RM BiH

Objavljeno: 09.svibnja 2023.

Program

14:30 Meditacija: Pred raspetim Kristom/ Marina Zovko
14:50 Rubrika: Meditacije i nagovori/fra Goran Azinović
15:00 Krunica Božjeg Milosrđa
15:30 Veliki petak: razmatranje nad kalvarijom/Adnan Petar Mihael Jašarević
16:00 Vijesti iz života crkve /HKR
16:15 Sveta Krunica (žalosna otajstva)
16:55 Najave i obavijesti (do 23:00) /rođendani, donacije
17:00 Rubrika: Mala svjedočanstva/Milan Stančić
17:30 Božanski časoslov - Večernja
18:00 Obredi Velikog petka - Katedrala Srca Isusova - Sarajevo
19:30 Emisija: Na proputovanju života /Ivana Knezović/R
21:00 Obiteljska krunica

Udruga „RADIO MARIJA”

u Bosni i Hercegovini

Zagrebačka 18, 71000 Sarajevo

Intesa Sanpaolo Banka BiH

Obala Kulina Bana 9A

71000 Sarajevo, BiH

Broj računa: 154 160 20019 77216

Za uplate iz inozemstva:

SWIFT CODE: UPBKBA22

IBAN: BA391541602001977126

 

Kontakt

info@radiomarija.ba

Studio Sarajevo:

+387 33 263 055 (Redakcija)

+ 387 260 260 (Program uživo)

Studio Mostar:

Blajburških žrtava 33 E

+387 36 312 401 (Redakcija)

+387 36 312 400 (Program uživo)

Kršćanski glas u tvome domu i u svijetu