icn2.png

» FM 89,4 MHz Mostar i okolica » FM 97,8 MHz Fojnica i Visoko » FM 98,9 MHz Banja Luka » FM 101,2 MHz Jajce » FM 103,3 MHz Sarajevo, Kreševo, Kiseljak, Travnik, N. Travnik i Vitez » FM 105,7 MHz Žepče, Maglaj i Zavidovići » Putem interneta: www.radiomarija.ba » Pretplatnici HT ERONETA, putem HOME TV » Pretplatnici BH TELECOMA putem MOJA TV » Pretplatnici Telemach

logo2

Izabrana nova skupština Radio Marije u BiH

skupstian

U subotu, 28. rujna 2019. godine održana je redovita skupština Udruge Radio Marije u Bosni i Hercegovini. Skupština je započela točno u podne anđeoskim pozdravom i zazivom Duha Svetoga nakon čega je predstavljen dnevni red i usvojen novi Statut Radio Marije. Za predsjednika skupštine jednoglasno je potvrđen Davor Milošević.

Potom je te izvršeno razrješenje i imenovanje novih članova. Za novu predsjednicu Udruge jednoglasno je izabrana Mara Mandić, a za potpredsjednicu Ana Vukoja. Dosadašnji predsjednik, Hrvoje Šunjić, zahvalio je svima na suradnji i potpori koju su ugradili u misiju i djelo Radio Marije. Novi članovi Upravnoga odbora su: Mara Mandić – predsjednica Udruge, Ana Vukoja – potpredsjednica, p. Mato Anić – ravnatelj i glavni urednik Radio Marije u Bosni i Hercegovini, potom Anto Bilić iz Nove Bile i Vanja Ivković iz Tuzle. Novi kandidati su također jednoglasno usvojeni dok je za počasnoga člana skupštine imenovana gospođa Vikica Gašpar-Radak. Dosadašnjim članovima upućene su riječi zahvale za sve učinjeno.

U nastavku se razgovaralo o ciljevima i strategijama za budućnost Radio Marije u Bosni i Hercegovini. Podsjetimo, kako je Radio Marija u našoj zemlji utemeljena 2010. godine i njezin glavni cilj očituje se u evangelizaciji. Pripada Svjetskoj obitelji Radio Marije sa sjedištem u Erbi, Italija, a koju čini preko 80 Marijinih postaja na svim kontinentima. Napomenimo kako je Sveti Otac papa Franjo prepoznao Radio Mariju kao instrument evangelizacije i podržao ovo vrijedno misijsko djelo koje se temelji na velikodušnosti i radu volontera i dobročinitelja.

Na kraju je uslijedilo zajedničko fotografiranje te zakuska u bratsko-sestrinskom ozračju. Neka Bog po Gospinu zagovoru blagoslovi djelovanje Radio Marije kroz sadašnjost i budućnost, a sve na veću slavu Božju. Pomozimo Gospi da bi ona pomogla nama.

RM

 

 

na danasnji

Duhovni kutak

Žito i kukolj rastu u meni, Gospodine. Želio bih ljubiti čitavim bićem, ali popustim i nadvlada me sebičnost. Želim služiti onima koji me okružuju, a opet tražim udobnost i pažnju za sebe. Pomozi mi spoznati samoga sebe, a osobito upoznati i voljeti Tebe. Amen.

Koji dio našeg programa najradije slušate?
Glasujte za emisiju mjeseca - Srpanj
Glasujte za pjesmu tjedna 23.7.-30.7.

Pismo urednika

FGTAB.png

VGTAB.png

footlogo.png

 

 

 

Studio Sarajevo
Zagrebačka 18, Sarajevo 71000, BiH
Program uživo: +387 33 260 260, +387 33 260 261 | Redakcija: +387 33 263 055 | Fax: +387 33 263 056

 

Studio Mostar
Blajburških žrtava 33E. Mostar 88000, BiH
Program uživo: +387 36 312 400 | Redakcija: +387 36 312 401

Sva prava pridržana - Radio Marija.

designer17