icn2.png

Frekvencije:» FM Sarajevo,Travnik, N. Travnik i Vitez 103,3 MHz» FM Banja Luka 98,9 MHz» FM Mostar i okolica, Široki Brijeg 89,4 MHz» FM Jajce; 101,2 MHz» FM Fojnica, Visoko te dijelovi općina Kreševo i Kiseljak 97,8 MHz» FM Žepče, Maglaj i Zavidovići 105,7 MHz» Pretplatnici HT ERONETA, putem HOME TV» Pretplatnici BH TELECOMA putem MOJA TVProgram uživo:Slušajte

logo2

In memoriam - Iz osobnih susreta s gosp. Emanueleom Ferrarijem

Emanuele Ferrario, utemeljitelj i počasni predsjednik Svjetske obitelji Radio Marije, zasigurno će ostati da svijetli kao primjer poniznosti i upornosti u vjeri. Osim toga, mnogi će ga pamtiti kao neumornog misionara u službi Crkve i Djevice Marije.

Sjećajući se susreta s njim, Mara Mandić, aktualna predsjednica Udruge „RADIO MARIJA” u Bosni i Herecgovini podijelila je svoje utiske:

Emanuelle ferrari„Zahvalna sam Gospodinu što sam upoznala velikoga Emanuelea Ferraria, koji je i na izmaku snage, nesebično služio Bogu. Na mene je ostavio snažan dojam pri susretu u Erbi prošle godine. Slobodno mogu reći da se vjerojatno nikad ne bih, uz svoj redoviti posao, prihvatila još i obimne i odgovorne volonterske službe predsjednice Radio Marije BiH, da se nisam osobno uvjerila s kakvom predanošću do posljednjega trena gosp. Emanuele radi za Boga. Iako je neplanirano održao predavanja, zamijenivši gosp. Vittorija, sadašnjega predsjednika Svjetske obitelji Radio Marije, koji je iznenada otputovao u Španjolsku, riječi su njegove bile pune srca i duše. U bilježnicu sam zapisala neke njegove misli, a osnova je poruka je bila: unatoč svim nesporazumima, nedaćama i problemima, trebamo uvijek ljubiti. S radosnim osmijehom na licu posebno je istaknuo da voli Međugorje i naš narod”, kazala je Mara Mandić.

Mario Tokić, suradnik Radio Marije BiH, također se živo sjeća svoga prvoga i posljednjega susreta s pok. Emanueleom Ferrarijem. Tom prigodom je rekao:

„Prošle godine u Erbi, dok sam čekao na hodniku u prostorijama Svjetske obitelji Radio Marija, da netko izađe i da me primi, ni manje ni više hodnikom je prošao meni nepoznat starac u invalidskim kolicima i nosnicama spojenim na kisik. Prvo sam pomislio da sam zalutao i da je riječ o staračkom domu. No, ubrzo su me pozvali u ured počasnoga predsjednika, gosp. Emanuelea, i na moje čuđenje bio je to isti onaj starac kojeg sam susreo na hodniku.

Odisao je jednostavnošću, lakoćom, radošću i radinošću, kao malo dijete kada mu poklanjaš igračku. A sve za Božju stvar! U razgovoru mi je rekao da jako poštuje ljude iz Bosne i Hercegovine, da se od nas može mnogo toga naučiti te da je primijetio da se znamo snaći kao nitko u svijetu. Pokoj vječni daruj mu Gospodine.”, rekao je gosp. Tokić.

Izvor: Rafaela M. Obučić/Radio Marija BiH

 

 

uplatnica

Za milodare i potporu Radio Marije BiH:
Račun otvoren kod Intesa Sanpaolo Banke BiH:
Br. Rn.: 1541602001977216
Za uplatu iz inozemstva:
SWIFT CODE: UPBKBA22
IBAN: BA391541602001977126
Intesa SanPaolo Banka Bih
Obala Kulina bana 9A
71000 Sarajevo

 

na danasnji

Duhovni kutak


U te dakle, Gospode Bože, stavljam svu svoju nadu i utočište: na tebe stavljam svu svoju nevolju i stisku; jer što god vidim izvan tebe nalazim da je slabo i nestalno.

(Toma Kempenac)

Glasujte za emisiju mjeseca - Srpanj
Glasujte za pjesmu tjedna 23.7.-30.7.

Pismo urednika

RM BIH 2

VGTAB.png

footlogo.png

 

 

 

Ukoliko imate neka pitanja javite nam se na e-mail: info@radiomarija.ba

Studio Sarajevo
Zagrebačka 18, Sarajevo 71000, BiH
+387 33 263 055, +387 33 260 260 (program uživo)
+387 33 260 261

Studio Mostar
Blajburških žrtava 33E, Mostar 88 000, BIH
+387 63 312 401, +387 63 312 400 ( program uživo)

www.radiomarija.ba
 

Sva prava pridržana - Radio Marija.

designer17