icn2.png

Frekvencije:» FM Sarajevo,Travnik, N. Travnik i Vitez 103,3 MHz» FM Banja Luka 98,9 MHz» FM Mostar i okolica, Široki Brijeg 89,4 MHz» FM Jajce; 101,2 MHz» FM Fojnica, Visoko te dijelovi općina Kreševo i Kiseljak 97,8 MHz» FM Žepče, Maglaj i Zavidovići 105,7 MHz» Pretplatnici HT ERONETA, putem HOME TV» Pretplatnici BH TELECOMA putem MOJA TVProgram uživo:Slušajte

ficn ficn ficn ficn ficn

logo

Uz blagdan Nevine dječice, a u povodu cijepljenja djece eksperimentalnim cjepivom, petnaest svećenika iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine istupili su u javnost s porukama o ovoj gorućoj temi. Budući da se cijepljenje djece najavljuje, a negdje već i provodi, svećenici su u video prilogu jasno istaknuli kako djeca ne smiju biti predmet nikakva eksperimenta, prisile i zastrašivanja. 

sveceniciuzroditelje
Foto: Screenshoot

Djeca zaslužuju samo najsigurnije i posve provjereno! Ona ne smiju biti žrtva eksperimentalnog cjepiva za koje NITKO ne preuzima odgovornost! Djeca ne smiju biti žrtva retorike zastrašivanja! Djeca ne smiju biti žrtva ucjena! Djeca ne smiju biti izigrana! To ističu svećenici u nekim od poruka koje možete pročitati u tekstu i vidjeti u posebnome video prilogu:BR. DRAŽEN M. VARGAŠEVIĆ: Djeca su Božji dar, budućnost naroda, proljeće Crkve, nada naše Domovine i svijeta.
DON JOZO MUŽIĆ: Djeca su radost roditelja, čudo Božje ljubavi, poziv na jednostavnost, opomena kakvi trebamo biti.
FRA MARIO RADMAN: Djeca su budući nositelji našega društva, snaga našeg gospodarstva, budući sportaši, liječnici, svećenici, znanstvenici, radnici, sve naše.
DON SINIŠA PAUŠIĆ: Odgoj djece je pokazatelj stanja našega duha i društva, borba za djecu je odraz hrabrosti, a šutnja o budućnosti djece kukavičluk.
FRA VELIMIR BAVRKA: Djeca trebaju odgovornu majku i oca. Nevinost i čistoću dječjeg srca nitko nema pravo oskvrnuti.
DON IVAN PERIĆ: Podrška i obrana života nije stvar dobre volje i raspoloženja, već najozbiljnija moralna obveza i Božja zapovijed NE UBIJ!
DON TONI AVIANI: NE UBIJ! - znači i Ne primjenjuj na djeci medicinske postupke ako nisi OBJEKTIVNO SIGURAN da život više štite nego li ga ugrožavaju.
P. MATO ANIĆ: Kucnuo je čas da se tomu kaže „NE”. Do lijekova i cjepiva se NE MOŽE dolaziti putovima po kojima teče krv nerođenih!
FRA MARIO KNEZOVIĆ: Kucnuo je čas da se ZAUSTAVI MASOVNI GENOCID NEROĐENIH koji doseže dramatične i kataklizmičke razmjere.
DON KRISTIJAN PEROVIĆ: Djeca ne smiju biti predmet medicinskog eksperimenta! Tko se zalaže za provođenje pokusa na djeci treba biti udaljen iz sustava i rada s djecom!
FRA DARIO GALIĆ: Djeca zaslužuju samo najsigurnije i posve provjereno! Ona ne smiju biti žrtva eksperimentalnog cjepiva za koje NITKO ne preuzima odgovornost!
DON IVAN BIJAKŠIĆ: Djeca ne smiju biti žrtva farmaceutskih lobija! Djeca ne smiju biti žrtva pandemijskoga marketinga! Djeca ne smiju biti kolateralne žrtve sukoba interesa!
DON SILVIO ŠPANJIĆ: Djeca ne smiju biti žrtva retorike zastrašivanja! Djeca ne smiju biti žrtva ucjena! Djeca ne smiju biti izigrana!
FRA VJEKO E. TOMIĆ: Vjerodostojnost imaju samo oni koji su spremni dati svoj život u zaštitu djece, a to znači svoj ugled, svoj posao, svoju karijeru, svoje zdravlje!
Fr. NIKOLA L. NOSO: Neka u Isusovo ime odstupi svaki duh koji vreba na živote Božje djece! Neka je blagoslovljen svaki duh koji ljubi život i žrtvuje se za život! NEKA Bog očuva djecu od eksperimentalnoga cjepiva!

 

 

Izvor: Agape RTV/Radio Marija BiH
Objavljeno: 28. prosinca 2021. 

Program

14:50 Rubrika: 365 dana s Padre Piom/Maja Rotim
15:00 Krunica Božjeg Milosrđa
15:30 Otvoreni program: Molitvene preporuke
16:15 Krunica
17:00 Najave i obavijesti /rođendani, donacije/ do 23:00
17:10 Rubrika: Vijesti iz kulture/ Dario Adžić
17:30 Božanski časoslov - Večernja molitva
17:55 Himan Duhu Svetom
18:00 Misa - Vitez
18:50 Vijesti Radio Vatikan
19:15 Otvoreni program: Blok glazbe po izboru
19:50 Priče iz dječje Biblije/ Martina Zovko
world family
Obiteljska molitvena zajednica „Agnus Dei” – Pobjeđujemo zajedno u Isusu Kristu

Spoznali smo snagu Božje riječi u svojim životima, te upravo to iskustvo želimo prenijeti i drugimaFoto: S novogodišnjeg susreta u organizaciji obiteljske molitvene zajednice „Agnus Dei” / www.sibenska-biskupija.hrObiteljska molitvena zajednica Agnus Dei iz Šibenske biskupije nastala je 2019. godine na inicijativu nekolicine bračnih parova, a uz pristanak šibenskog biskupa mons. Tomislava...

10 najljepših misli svetog Tome Akvinskog

Sveti Toma Akvinski bio je dominikanac, svećenik i crkveni naučitelj, a njegov spomendan slavimo 28. siječnja. Nekoliko mudrih izreka po kojima je ostao zapamćen donosimo u nastavku. Sveti Toma Akvinski bio je dominikanac, svećenik i crkveni naučitelj. Rođen je 1225. godine u dvorcu Aquino u južnoj Italiji. Odgajan u čuvenoj benediktinskoj opatiji Monte Cassino, kolijevci zapadne kulture, od...

​​​​​​​Doc. dr. Šimunec, doc. dr. Murić, doc. dr. Kutleša i mr. Horvat na 62. TPT-u

Današnji čovjek traži da se jezgrovito, suvislo, razumljivo i potkrepljivo govori o vjeri, istaknuo je doc. dr. Šimunec, upozoravajući često gubljenje u beskrajnim teoretiziranjima, racionalizacijama, pojmovima koji su mnogim ljudima potpuno nejasni U poslijepodnevnom radu Teološko pastoralnoga tjedna u Zagrebu 26. siječnja 2022. doc. dr. sc. Davor Šimunec govorio je o svećeništvu u izazovima...

Novi apostolski vizitator za Međugorje sljedeći mjesec stiže u BiH

Novi apostolski vizitator za Međugorje mons. Aldo Cavalli trebao bi stići u to jedno od najpoznatijih rimokatoličkih hodočasničkih odredišta na svijetu sljedeći mjesec nakon što mu završi služba apostolskog nuncija u Nizozemskoj. Novi apostolski vizitator za Međugorje mons. Aldo Cavalli trebao bi stići u to jedno od najpoznatijih rimokatoličkih hodočasničkih odredišta na svijetu sljedeći mjesec...

U Zagrebu otvoren 62. teološko-pastoralni tjedan

  Na Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu, na blagdan Obraćenja sv. Pavla, u utorak 25. siječnja 2022., otvoren je 62. teološko-pastoralni tjedan. Tema 62. TPT-a je Preobrazba svećeništva u promjeni epohe, a održava se u organizaciji Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Na otvorenju su, među ostalima, sudjelovali apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj nadbiskup...

Molitva krunice ponovno spojila bračni par koji se službeno rastao

"Kriza u braku" bila je tema HKR-ove "Duhovno duhovite večeri" u ponedjeljak, 25. siječnja koju vodi i uređuje fra Stjepan Brčina, franjevac konventualac koji djeluje u Župi sv. Antuna Padovanskog na zagrebačkom Svetom Duhu. Gosti emisije bili su mladi bračni par Mikulić, Petra i Josip. Petra i Josip Mikulić zajedno su 20 godina, a u emisiji su posvjedočili kako je zajednička molitva krunice...

Uvodna riječ kardinala Bozanića na otvorenju 62. TPT-a

„Želim da sveukupno razmatramo zadatak koji nam je dan, jer smo svi dionici Kristova svećeništva. U pitanju je pozvanost svih članova Crkve, u pitanju je naša obnova vjere u vodstvo Duha Svetoga, u prisutnost Isusa Krista koji odabire i poziva u službu“ Uvodna riječ velikog kancelara Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučlišta u Zagrebu zagrebačkog nadbiskupa kardinala Josipa Bozanića na...

Glavne karakteristike uspješnog braka

Apsolutni osnovni i suštinski uvjet za dobar brak je sposobnost odrastanja. Emocionalna nezrelost jedan je od najvećih uzroka neuspjeha u braku. Naravno, svi dolazimo u brak s našim privatnim asortimanom nezrelosti i emocionalnih poteškoća. Ali moramo ih naučiti prerasti.Foto: Ilustarcija/Franciscan missionaries Tekst o glavnim karakteristikama braka uredio je Petar Salečić iz izdavačke kuće...

Udruga „RADIO MARIJA”

u Bosni i Hercegovini

Zagrebačka 18, 71000 Sarajevo

Intesa Sanpaolo Banka BiH

Obala Kulina Bana 9A

71000 Sarajevo, BiH

Broj računa: 154 160 20019 77216

Za uplate iz inozemstva:

SWIFT CODE: UPBKBA22

IBAN: BA391541602001977126

 

Kontakt

info@radiomarija.ba

Studio Sarajevo:

+387 33 263 055 (Redakcija)

+ 387 260 260 (Program uživo)

Studio Mostar:

Blajburških žrtava 33 E

+387 36 312 401 (Redakcija)

+387 36 312 400 (Program uživo)

Kršćanski glas u tvome domu i u svijetu